Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Op naar de ontmoeting

Op naar de ontmoeting

Onderstaand stukje mogen ontvangen van familie van een wensvrager:
Tuin bekijken
“De vrijwilligers van De Veluwse Wens Ambulance komen mijn man en onze vader opgewekt ophalen. Zijn grootste wens: nog even thuis in z’n eigen stoel zitten en genieten van het uitzicht en het zonnetje door het raam. Maar eerst even bij de jongste zoon langs om de metamorfose van de tuin gade te slaan. Er wordt terwijl wij het “project” bespreken hard gewerkt door de werklui. Met de woorden “Hier mag je trots op zijn!” sluiten we de eerste stop af. Op naar de ontmoeting zegt hij zelf.”
Lekker in eigen stoel
“Thuis aangekomen wil hij graag in de rolstoel naar binnen. De nieuwe container berging en de garagedeur worden en passant ook goedgekeurd. Binnen neemt hij direct plaats in zijn eigen relaxstoel. Glaasje drinken erbij, stoel in standje comfort en genieten maar. Na een tijdje lonkt de tuinstoel in de keuken ook omdat hij daar heerlijk in het zonnetje zit. Met ondersteuning van de vrijwilligers en zoonlief staat hij erop zelf naar de keuken te lopen. Daar neemt hij plaats in het zonnetje en geniet hij van een schaaltje yoghurt met verse aardbeien.”
Tulpenroute
“Na toch een paar uur thuis te zijn geweest volgt nog een mooi ritje door de kleurrijke polder, de bollenvelden staan in bloei namelijk. Er worden nog een paar mooie foto’s gemaakt en de terugreis naar het hospice wordt ingezet. Moe maar zéér voldaan komt hij daar aan en gaat hij direct op bed. Het was een prachtige dag en bovenal een onvergetelijke dag voor ons allemaal. Bijzonder om mee te maken en dankbaarheid overheerst“.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button