Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Op visite bij vroegere docent

Op visite bij vroegere docent

Een van onze vrijwilligers stuurde onderstaand stukje in:

“Onze wensvrager zou naar het atelier in Amsterdam gaan van haar vroegere docent van de opleiding Goud en Edelsmid. Een van haar vriendinnen zou ze hier treffen. Corona gooide echter roet in het eten voor deze ontmoeting. Nadat de strenge regels omtrent corona minder werden, maakte een ernstige ziekte het opnieuw onmogelijk voor haar om dit te doen. Hoe mooi is het dan dat wij  als Veluwse Wens Ambulance dit toch mogelijk gemaakt hebben?”

Dagje Amsterdam

“Vrijdag 30 juli haalden wij haar op in het hospice om samen met haar de zus de reis te gaan maken naar Amsterdam. Daar aangekomen werden we allerhartelijkst ontvangen door haar docent en vriendin. Samen dronken we een kopje koffie en daarna hebben wij (als vrijwilligers) hen alleen gelaten om bij te kletsen. Wij bleven op gepaste afstand na het achterlaten van ons telefoonnummer. Na een poosje even checken hoe het met haar ging. Wat mooi om te zien dat ze zat te stralen en zelf nog een klein stukje aan het maken was. Dit is waar we het voor doen!
Na een paar uurtjes was de energie afgenomen en hebben we na een hartelijk afscheid de terugreis aanvaard. In de ambulance werd er nog heerlijk na gepraat door de twee zussen. Wij bedanken het hospice voor de lekkere lunch en het overheerlijke kopje soep bij terugkomst. Een mooie ervaring kregen wij als vrijwilligers toen wij in de stromende regen schuilden onder een afdakje van een appartement. Een van de bewoonsters riep uit het raam of we binnen wilden schuilen. Wij maakten hier geen gebruik van maar hoe hartverwarmend is dit?”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button