Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Opnieuw fraaie gift van ‘Alleen Hollands in Lederhosen’

Opnieuw fraaie gift van ‘Alleen Hollands in Lederhosen’

Alléén Hollands in Lederhosen verrast voor de 2e keer Veluwse Wens Ambulance. Zij maakten onderstaan verslag voor ons, bedankt!!!
“Ook voor deze verassing reisde we naar Elburg waar de Veluwse Wens Ambulance 2 van de 3 Ambulance in de garage heeft staan. We werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een heerlijke koek. Van Ad, geen om bekende meer voor ons, kregen we een uitleg over de Veluwse Wens Ambulance. Alléén Hollands in Lederhosen had de Veluwse Wens Ambulance gekozen als Goede Doel 2023 en een cheque van 500 euro dragen. Wij en ons publiek wensen de Veluwse Wens Ambulance warm hart toe. De cheque hebben wij overhandig aan vrijwilliger Ad.
Het kost veel geld en tijd om al die wensen in vervulling te laten gaan en daarom dragen we hier ook in 2024 een steentje aan bij.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button