Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Paardrijden voor opa

Paardrijden voor opa

Onze vrijwilliger beschreef deze unieke wens

“Op 29 juli zijn we met deze meneer en zijn vrouw vanuit Lelystad naar de Blesse gegaan. Meneer wilde nog graag een keer zijn kleindochter Sofie zien paardrijden. Na eerst koffie gedronken te hebben bij dochter Kim en schoonzoon Richard gingen we op weg naar de paarden. De “manege Stegeman” in de Blesse had speciaal voor deze gelegenheid een privéles geregeld voor zijn kleindochter. Trots liet de achtjarige haar kunsten aan haar grootouders zien. In een half jaar tijd wist de amazone al goed hoe je een paard moet besturen. Opa was blij dat hij Sofie een keer met haar geliefde sport in actie had gezien! Na een innig afscheid keerden we weer moe maar voldaan terug naar Lelystad.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button