Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Panda’s bewonderen in Ouwehands

Panda’s bewonderen in Ouwehands

Een mooi verslag van weer een nieuwe wensrit.

“Woensdag 26 mei hebben wij onze wensvrager opgehaald in Nijmegen om samen met zijn moeder, zus, zwager en hun zoontje een dagje naar de dierentuin te gaan. We zijn naar het Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest. Onze wensvrager wilde nog heel graag de panda’s zien. Bij aankomst zijn we dan ook direct die kant op gegaan. Eenmaal aangekomen bij het verblijf van de panda’s kwam het hemelwater met bakken uit de lucht. Gelukkig hadden we de regenhoes al over onze wensvrager heen gelegd en konden we schuilen bij een marktkraam van twee mensen die er stonden voor de BankGiro loterij. Tot ons grote plezier haalde een van hen een lekkere kop cappuccino voor ons. Al vrij snel werd het droog en hebben we de panda’s alsnog kunnen bewonderen. Daarna zijn we het hele park rond gereden om onze wensvrager zoveel mogelijk dieren te laten zien. Al met al was het voor hem een mooie maar vermoeiende dag!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button