Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Picknick met de familie

Picknick met de familie

Een vrijwilligster deed verslag van een wensrit. “We hebben een mevrouw opgehaald in het hospice. Haar man en zonen waren ook aanwezig. Mevrouw had de wens om naar de Loenense bossen te gaan om daar met haar familie te gaan picknicken. Alles verliep naar wens. Het enige wat achterwege bleef was de zon, deze liet zich niet zien. Maar mevrouw was lekker ingepakt en kon genieten van de kinderen en familie. Na een paar uur hebben wij mevrouw teruggebracht en was zij erg dankbaar dat dit had plaatsgevonden. De fotografe heeft dit alles vastgelegd en wij hopen dat mevrouw en familie mogen nagenieten van dit moment.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button