Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Prachtige avond bij Stef Bos

Prachtige avond bij Stef Bos

De echtgenote van de wensvrager stuurde ons onderstaande tekst:
“Hier een verslagje van een prachtige en vooral kostbare avond.
Nooooit gedacht en zo gehoopt dit samen nog mee te mogen maken met manlief. En jawel het is gelukt! Zo naar toe geleefd, en zonder Wens Ambulance echt niet gelukt!
Zaterdag (8 april) om 18.30 uur stond de ambulance dan echt voor ons huis.
Samen met onze vrienden mochten we instappen op weg naar het theater in Zutphen.
Alle medewerking van het Theater! En waar meerdere familieleden ons al op stonden te wachten. Vooraf al een welgemeende handdruk van Stef mogen ontvangen.
Een schitterende nieuwe voorstelling van Bitterlief werd gespeeld, en liggend op de brancard, vooraan bij het podium kon manlief het uitstekend beleven. En regelmatig oogcontact met Stef gehad.
Na afloop Stef nog uitgebreid kunnen spreken in de foyer en de vrijwilligers hadden alle tijd en konden ook meegenieten van Stef Bos.
Voor iedereen een onvergetelijke avond, en een grandioze herinnering rijker!
Lieve mensen die alles mogelijk hebben gemaakt, van de aanvraag tot het veilig thuis brengen, onbetaalbaar bedankt! jullie hebben een droom werkelijkheid gemaakt.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button