Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Nodig ons uit

Naamsbekendheid is belangrijk

We nemen graag de tijd om te vertellen
waar wij voor staan en gaan

We hebben de afgelopen jaren al vele honderden wensritten gereden. Toch blijft het voor ons belangrijk om nog meer naamsbekendheid te krijgen. Want alleen dan kunnen we nog meer laatste wensen laten uitkomen. Ons motto is niet voor niets ‘Laat niets te wensen over’.

Markten en beurzen

Om naamsbekendheid te krijgen staan we graag op evenementen, zoals markten, beurzen of open dagen. De vrijwilligers van ons promotieteam vertellen daar vol enthousiasme over onze activiteiten en delen folders uit.  Als er gelegenheid is verkopen we ook artikelen uit onze bescheiden merchandise collectie. De opbrengst is uiteraard volledig bestemd voor WensAmbulance Gelderland. De collectebus ontbreekt ook niet, want voor het uitvoeren van wensen zijn we volledig afhankelijk van donaties.

 

Lezing

We geven ook graag een lezing/presentatie over het werk van WensAmbulance Gelderland op scholen, bij verenigingen, instellingen of bedrijven. Onze vrijwilligers vertellen graag wat we doen en laten via beelden ook zien waar we voor staan.  Als het in de planning past nemen we één van onze drie ambulances mee, die kan dan bezichtigd worden.

Nieuwsgierig naar onze promotieactiviteiten? Lees er hier meer over.

 

 

 We laten ons dus graag uitnodigen!

Heeft u een evenement of een andere gelegenheid waar u wilt kennismaken met het werk van WensAmbulance Gelderland? Nodig ons uit! Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Nodig ons uit

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button