Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Quality time bij bootreis met de Zonnebloem

Quality time bij bootreis met de Zonnebloem

Onderstaande tekst van dochter van de wensvrager ontvangen:
“Mam was ernstig ziek en ze had nog één laatste wens op haar bucketlist staan en dat was een bootreis met de Zonnebloem. Om bij de boot te komen (en weer terug na de reis) was alleen liggend vervoer mogelijk. Dankzij de Veluwse Wens Ambulance is dit voor ons mogelijk gemaakt! En hoe mooi is het dat zowel de Veluwse Wens Ambulance als de Wensambulance Oost Nederland hebben samengewerkt. Super!
Wij wisten van tevoren dat deze reis voor mam heel zwaar zou zijn, maar ze wilde dit zó graag. We hebben een fantastische, onvergetelijke week gehad, wat ik voor altijd in mijn hart zal dragen♥️.
Ik heb mams de eerste paar dagen gewoon op zien knappen. Haar wens is in vervulling gegaan en ik had één op één qualitytime met mijn moeder.
We zijn de Veluwe Wens Ambulance ontzettend dankbaar dat zij dit vervoer mogelijk hebben gemaakt.
Mijn lieve mam heeft al haar energie gegeven met deze reis. We hebben gelachen, we hebben gehuild. En zoals iemand daar aan boord zo mooi zei: we hebben geleefd!
Eén dag na terugkomst ging het slechter met mam en een paar dagen later is ze overleden.
Hoe groot ons gemis en het verdriet is, wij hebben nog een laatste onvergetelijke herinnering kunnen maken. Daar ben ik enorm dankbaar voor🙏♥️
Heel veel dank!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button