Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Racen op Zandvoort

Racen op Zandvoort

Zaterdag 5 februari, een laatste wens gaat in vervulling. We kregen onderstaand verslag van de familie:
“Een dag naar Zandvoort mogelijk gemaakt door De Veluwse Wens Ambulance. Niet zoals de vrijwilligers eerst dachten naar het strand, maar een rit naar het circuit van Zandvoort. Zelfs het weer doet zijn best met een mooie blauwe lucht en een flinke wind om er een mooie dag van te maken. Na aankomst eerst even vanaf de verhoging langs de pitstraat gekeken naar de voorbij razende auto van de Driving-Fun Trackday. Er vlogen aan twee kanten auto’s voorbij.”
“In de pauze van de Driving fun Day is het zo ver. We mochten onder begeleiding van een medewerker van raceteam SRS, (Schröder Rally Sport), die met eigen auto mee reed een paar rondes over het circuit met de wensambulance. Wat een geweldige ervaring voor Teun en de familie. maar ook voor de vrijwilligers van De Veluwse Wens Ambulance.
Met dank aan meneer Tunissen van Driving-Fun hebben we nog een aantal foto’s kunnen maken in de Pitbox waar Max Verstappen vorig jaar in heeft gestaan bij de F1 race op Zandvoort”.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button