Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Ritje terug naar de Geitenkamp

Ritje terug naar de Geitenkamp

Onderstaande tekst mogen ontvangen van de kleindochter van mevrouw!
“Oma had nog één laatste wens, terug naar waar ze geboren was en waar ze opa heeft ontmoet: de Geitenkamp in Arnhem!
We hebben een geweldige dag gehad, eerst zijn we naar haar oude huis gegaan waar oma het gelijk herkende. Ook de koeien tegenover in de wei stonden er ook nog net zoals vroeger.
Daarna zijn we eens opzoek gegaan naar hoogte 80 waar ze zo met de brancard via het grindpad op is gereden. Oma genoot zichtbaar van het uitzicht en vertelde van alles over vroeger!!
Vervolgens zijn we naar de stenen tafel gegaan via een verhard pad door het bos en daar hebben we daar even lekker wat gedronken.
Vervolgens naar automatiek Beursken in Velp, waar oma vroeger na het dansen een balletje ging halen. Die smaakte nog net zo heerlijk als vroeger! Oma genoot er zichtbaar van! Geweldig hoe ze de hele dag genoot van alles, niks was te gek. Zonder hulp hadden wij dit niet meer kunnen doen, wij zijn de vrijwilligers van de wensambulance heel dankbaar dat zij dit nog mogelijk hebben kunnen maken en er met ons een geweldige dag van hebben gemaakt. Jullie zijn echt toppers!
De fotograaf heeft schitterende foto’s gemaakt van deze kostbare momenten, dat maakt het goud waard! Dank jullie wel!!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button