085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Rondje Klarendal en Veluwe

Rondje Klarendal en Veluwe

Alweer een mooi verslag van een prachtige wens!

“Allereerst willen wij iedereen bedanken voor het snelle regelen van alles, want in 2 dagen was alles geregeld omdat pap zo snel achteruit ging. Zondag 19 juli was het zover. Na flink wikken en wegen hebben we het toch door laten gaan. De wensambulance zou komen. Rond half 12 zouden ze er zijn dus we hebben lekker een rustige ochtend gehad en lekker ontbeten met zijn allen.
Toen de Veluwse Wens Ambulance er eenmaal was, met Marion, Henk, Theo en Arie (de ambulance) was de toon gelijk gezet. Want één van de vrijwilligers kwam uit Klarendal Arnhem net zoals pap en hup daar ging het heen.”

Het veld stond vol wild

“Als eerste gingen we naar twee plekken om familie en vrienden nog 1 keer te zien, want door de corona en dat het zo snel achteruit ging kon dit helaas niet anders, maar wat was het mooi. En toen door naar de Veluwe. Het rondje rijden dat we altijd reden om wild te spotten. En ook nog tussendoor even een ijsje eten in Hoenderloo en vervolgens door naar het wildscherm. Pap zei nog rond deze tijd staat er vaak niks, maar we hadden geluk. Het hele veld stond vol. Dit had toch gewoon zo moeten zijn.”

Niets was te gek

“Eigenlijk wilden we verder, maar dat ging helaas niet. Nadat we met een fles champagne met zijn allen geproost hebben gingen we weer richting huis. We waren rond een uur of half 6/ 6 weer thuis. Wat was het een mooie dag. Helaas is ons pap de dag erna in slaap gebracht en op woensdag 22 juli in alle vroegte rustig heen gegaan. Het was echt een dag om nooit te vergeten en wij willen iedereen onwijs bedanken voor deze dag. Niks was te gek en alles kon.”
Call Now Button