Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Saamhorigheid en prachtige opbrengst bij Toer de Dellen

Saamhorigheid en prachtige opbrengst bij Toer de Dellen

Toer de Dellen, editie 2023, was in alle opzichten een geweldig succes!
De opbrengst van dit sportieve evenement kwam dit jaar voor het eerst volledig ten goede aan de Veluwse Wens Ambulance.  Na de officiële opening van het parcours door de burgemeesters van Oldebroek en Elburg, vertrokken zo’n 800 deelnemers voor hun ronde van 30 kilometer door de heuvelachtige omgeving van Oldebroek, Wezep, Heerde en ’t Harde. Omdat iedereen gekleed was in het prachtige shirt van hoofdsponsor HulstFlier, kleurden de wegen in het traject al snel mooi rood. Wielrenners, fietsers, wandelaars, hardlopers, jongelui op bierfietsen, hand-bikers en snelle dames op skeelers genoten van hun rondje door de natuur, de sfeer op de rustpunten en het feestje aan de finish, waar iedereen een roos ontving.

Door de inzet van de vele vrijwilligers, waaronder ook een groot aantal vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance, verliep het evenement op rolletjes. Genietend van het prachtige weer en een hapje en drankje op het terras, keken alle aanwezigen reikhalzend uit naar de klok van vijf uur, het moment dat de opbrengst bekend werd gemaakt. Het inschrijfgeld, de sponsoren en individuele sponsoracties dreven het eindbedrag op naar een duizelingwekkende € 50.000.

De opbrengst van Toer de Dellen was ronduit geweldig, maar misschien maakte de saamhorigheid en de sfeer nog wel meer indruk op alle aanwezigen. Een aantal mensen vertelden voor de microfoon over hun persoonlijke drijfveren om mee te doen aan de Toer de Dellen, waardoor menig traantje door toehoorders werd weggepinkt. Het geeft maar aan hoe belangrijk het werk is dat onze mooie stichting doet. We maken met elkaar echt het verschil voor wensvragers en hun naasten.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button