Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Schoon op pad

Schoon op pad

Sinds 2019 rijden onze wensambulances altijd stralend schoon voor bij de wensvragers. Wij mogen gratis gebruik maken van de wasboxen bij Autowas Elburg.
Zij sponsoren het wassen van de wensambulances omdat ze onze stichting een warm hart toedragen!! Hiermee zijn ze ook lid geworden van de Vrienden van de Veluwse Wens Ambulance.
We zijn blij dat Autowas Elburg het sponsorcontract weer heeft verlengd en we gratis mogen blijven wassen!! Zo blijven onze wensambulances blinkend schoon of weer schoon voor de nieuwe wens! Hartelijk bedankt voor deze mooie samenwerking! De wasboxen van Autowas Elburg zijn gevestigd aan de Westerlengte in Elburg. Dus mocht je auto ook een wasbeurt willen… en je bent in de buurt.


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button