085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Sem spreekt uit ervaring

Sem spreekt uit ervaring

Onderstaand stukje is van Sem. Hij is 10 jaar en zit in groep 6. Hij heeft zelf zijn stukje getypt en ingestuurd!
“3 jaar geleden mochten wij met de wensambulance mee, mama was heel ziek en ze kon alleen nog maar op bed liggen. Met de ambulance konden we dus wel samen wat leuks doen.
We zijn eerst een mooi schilderij gaan maken en toen naar het Dolfinarium daar zijn we overal geweest met de brancard. De mensen van de ambulance waren heel vriendelijk voor ons.
Nu heb ik een spreekbeurt gehouden voor mijn klas op school zodat hun kunnen zien hoe dat geweest is. Ik ben samen met papa naar de mensen van de wensambulance geweest waar ze van alles uitgelegd hebben en ze wouden zelfs bij mij op school komen met de ambulance. Ik vond het eerst wel spannend maar de juffrouw zij dat ik het super goed gedaan had.
Lieve mensen van de wensambulance hartstikke bedankt voor alles. Groetjes Sem”
Call Now Button