Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Sponsoren

Uw financiële hulp is zeer welkom!

Help met uw bedrijf WensAmbulance Gelderland

Help mee als sponsor/bedrijf

Wilt u met uw bedrijf iets voor WensAmbulance Gelderland betekenen? Wij kunnen alle vormen van donaties en sponsoring heel goed gebruiken, omdat het onze voornaamste bron van inkomsten is. Met uw steun, financieel of in natura, kunnen we nog meer laatste wensen van ernstig zieke mensen laten uitkomen.

We denken graag met u mee over een sponsorprogramma op maat, maar we doen u ook alvast wat ideeën aan de hand voor een eenmalige gift.

  • Adopteer een wensrit! Een wensrit uitvoeren kost gemiddeld €400,00 euro. Door met uw bedrijf één of meerdere wensritten te adopteren weet u precies hoeveel mensen we een onvergetelijke dag kunnen bezorgen!
  • Viert u een jubileum? Wellicht kunt u bij het begroten en plannen van de festiviteiten ook aan ons denken?
  • Verkoopt u goederen of levert u diensten waarvan u vermoedt dat wij ze kunnen gebruiken? Voor sponsoring in natura staan we zeker open!
  • Koppel de verkoop van een product aan de Veluwse Wens Ambulance en sta een percentage van uw omzet aan ons af.
  • Heeft u een dagje uit in het verschiet met uw personeel? Verzin een activiteit die geld oplevert voor de Veluwse Wens Ambulance! Met z’n allen geld inzamelen voor een goed doel verbroedert!

Klik hier voor enkele voorbeelden van sponsoring door bedrijven. Vele bedrijven gingen u al voor!

Wilt u een bedrag doneren? Klik dan op de donatieknop of maak het bedrag over op rekeningnummer

NL05 RABO 0184 5764 15 ten name van Stichting Veluwse Wens Ambulance.

Voor wat hoort wat

Als het in de planning lukt, zullen we tijd vrij maken om met één van onze ambulances uw bijeenkomst te bezoeken om daar bijvoorbeeld een presentatie te houden en/of een cheque in ontvangst te nemen. Wij kunnen dan over onze mooie stichting vertellen en het levert uw bedrijf dan ook weer aandacht op social media op.
Stichting Veluwse Wens Ambulance is door de Belastingdienst goedgekeurd als Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften zijn daardoor fiscaal aftrekbaar (binnen de daarvoor geldende regels).
Onze belangrijkste sponsoren tonen we ook op onze website. Een buitenkans voor wat extra reclame!

Vragen of overleggen?

Wilt u sponsor worden van de Veluwse Wens Ambulance? Of wilt u ons op een andere manier ondersteunen? Stuur dan een e-mail naar info@veluwsewensambulance.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Of doe meteen een donatie.

Heading Sub Title

Wij staan voor u klaar

Wens aanvragen


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button