Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Sponsorloop verpleegkunde-studenten levert mooi bedrag op

Sponsorloop verpleegkunde-studenten levert mooi bedrag op

Dertien derdejaars studenten van de opleiding Verpleegkunde van de Landstede MBO uit Harderwijk hebben met een sponsorloop het prachtige bedrag van 2359,50 euro opgehaald voor de Veluwse Wens Ambulance. De studenten hebben de actie met elkaar bedacht. Ze hebben rondjes gelopen (in de regen) en allerlei artikelen verkocht. Op donderdag 4 april is de cheque door de studenten overhandigd.
Na een kleine presentatie van de vrijwilligers werd door de studenten verteld hoe de actie is gegaan en waarom ze hadden gekozen voor de Veluwse Wens Ambulance. De morgen werd afgesloten met een kijkje in de ambulance. We willen de studenten hartelijk bedanken voor hun inzet en de mooie opbrengst!
Dankzij jullie kunnen we weer een aantal mooie wensen vervullen!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button