Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Spreekbeurt en actie in Wezep

Spreekbeurt en actie in Wezep

Een paar weken terug kregen we een mailtje van Sharon. Ze wilde graag een spreekbeurt houden over de Veluwse Wens. Daarom vroeg ze of we haar nog met wat dingetjes konden helpen. We hebben toen afgesproken in ons gebouw om samen haar vragen te bespreken. Ook hebben we bij de wensambulances gekeken. Sharon wist al veel, want ze had een wensrit van dichtbij meegemaakt.
Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. We reden we met de wensambulance naar de Schaapskooi in Wezep, zodat ze de wens ambulance ook kon laten zien. Het was een hele goede spreekbeurt en de kinderen uit haar klas gaven haar heel veel tops. Ze heeft een dikke 10 gekregen! Na afloop kregen we nog een envelop want ze had klusjes gedaan bij familie en daar een mooi bedrag mee opgehaald. Wij hebben genoten van de spreekbeurt en zijn trots op Sharon!
Tegelijkertijd is er een cheque-uitreiking geweest op dezelfde school, nadat zij een worstenactie opgezet hadden met ons als goede doel! Wij mochten maar liefst €1.130,- ontvangen! Wat een toppers!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button