085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Spreekbeurt en actie in Wezep

Spreekbeurt en actie in Wezep

Een paar weken terug kregen we een mailtje van Sharon. Ze wilde graag een spreekbeurt houden over de Veluwse Wens. Daarom vroeg ze of we haar nog met wat dingetjes konden helpen. We hebben toen afgesproken in ons gebouw om samen haar vragen te bespreken. Ook hebben we bij de wensambulances gekeken. Sharon wist al veel, want ze had een wensrit van dichtbij meegemaakt.
Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. We reden we met de wensambulance naar de Schaapskooi in Wezep, zodat ze de wens ambulance ook kon laten zien. Het was een hele goede spreekbeurt en de kinderen uit haar klas gaven haar heel veel tops. Ze heeft een dikke 10 gekregen! Na afloop kregen we nog een envelop want ze had klusjes gedaan bij familie en daar een mooi bedrag mee opgehaald. Wij hebben genoten van de spreekbeurt en zijn trots op Sharon!
Tegelijkertijd is er een cheque-uitreiking geweest op dezelfde school, nadat zij een worstenactie opgezet hadden met ons als goede doel! Wij mochten maar liefst €1.130,- ontvangen! Wat een toppers!

Call Now Button