Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Spreekbeurt

Spreekbeurten

Wij helpen graag bij jouw spreekbeurt!

Spreekbeurt houden

Wat super cool dat je misschien wel over ons een spreekbeurt wilt houden! We helpen je graag om een geweldige spreekbeurt te maken. Want dan krijg jij hopelijk een goed cijfer voor je spreekbeurt en help je ons om bekend te worden bij de mensen op je school.

Hoe gaan we dit aanpakken?

  1. Jij vult het aanvraagformulier in hier onderaan de pagina, en kiest daarin voor ‘spreekbeurt’

  2. Wij nemen contact met je op en nodigen je uit om een keer naar ons toe te komen. Daar kun je ons dan van alles vragen (Zet je vragen vooraf maar op een lijstje) en kun je alles bekijken. Daarna kun jij je spreekbeurt voorbereiden.

  3. Op de dag van jouw spreekbeurt komen we met één van onze drie ambulances naar jouw school als dit jou ook leuk lijkt. Dan rijden we je – als je dat wil – gewoon op de brancard de klas in.

  4. We hebben dan ook voor al je klasgenootjes iets leuks bij ons.

Lijkt het je leuk? Ga dan gauw aan de slag! Je kunt ook eens rondneuzen bij onze nieuwsitems, dan zie je hoe leuk spreekbeurten kunnen worden!

Actie opzetten

Het lijkt ons een heel gaaf idee om bijvoorbeeld na je spreekbeurt met vrienden, je klas of de school een actie op te zetten voor WensAmbulance Gelderland. Van het geld dat jullie inzamelen kunnen wij dan weer wensen uitvoeren voor heel zieke mensen. Mooi idee? Wat dachten jullie van koekjes bakken en verkopen? Of lege flessen ophalen en statiegeld verzamelen? Auto’s wassen? Met iedere euro zijn we blij!

Heb je al geld ingezameld, vraag dan aan je ouders/verzorgers of zij het geld willen storten op ons rekeningnummer NL05 RABO 0184 5764 15 t.n.v. Stichting WensAmbulance Gelderland. Zet wel jouw naam en de actie erbij.

Nodig ons uit


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button