085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Stadsderby Feijenoord-Sparta bijwonen

Stadsderby Feijenoord-Sparta bijwonen

Op 6 februari mochten wij weer iemand blij maken door een wens te vervullen! Namens een vrijwilliger bij De Kap in Apeldoorn ontvingen wij dit bericht:
“Afgelopen zondag was een dag waar erg naar was uitgekeken door deze heer. Als enorme Feyenoord fan had hij nog 1 grote wens, een wedstrijd van zijn cluppie bijwonen. De wedstrijd Feyenoord-Ajax die gepland stond op 19 december werd helaas zonder publiek gespeeld. Dus deze kans om de wedstrijd Feyenoord-Sparta, een echte stadsderby mee te maken, nam hij met beide handen aan. Hoewel de regen met bakken uit de hemel kwam en er code geel was afgekondigd had mijnheer er heel veel zin in. Warm ingepakt werd hij om 10 uur opgehaald door de vrijwilligers.
De ontvangst in het stadion was geweldig, de sfeer erg goed, met 4-0 gewonnen van Sparta. Na afloop nog een bezoekje aan de Mc Donalds. Zondagavond belde meneer me nog even en vertelde mij dat het een dag was met een gouden randje. Een dag om nooit te vergeten. Hij vroeg mij jullie allemaal heel hartelijk te bedanken voor deze geweldige dag.
Dus hierbij:  Wenscoördinator bedankt voor de prima organisatie, de twee mannelijke vrijwilligers bedankt voor jullie fijne hulp gedurende de dag. Stichting de Veluwse Wens Ambulance, jullie doen prachtig werk en zijn echt kanjers!!”
Call Now Button