085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Stralend op het strand van Egmond

Stralend op het strand van Egmond

“20 juli 2022 wat een geweldige dag was dat! Onze moeder wilde heel graag nog een keer naar de zee. Wij hebben haar wens in vervulling kunnen laten gaan door de vrijwilligers van de Veluwse wensambulance.
Die zaterdag zijn we met zijn eenentwintigen (kinderen en kleinkinderen) vanuit Uddel vertrokken naar Egmond aan Zee. Het weer was perfect, dus alle ingrediënten voor een fijne dag waren aanwezig. Onze moeder heeft genoten! Ze straalde gewoon.
We begonnen met een lunch bij strandpaviljoen Nautilus. De medewerkers van de wensambulance hadden ervoor gezorgd dat er een strandrolstoel gereserveerd was dus aansluitend hebben we een korte strandwandeling gemaakt.
Op de terugweg hadden we als verrassing nog geregeld dat de wensambulance langs ons oude huis, midden in de bossen bij Uddel, reed.
Het was een bijzondere, maar ook een emotionele dag. Wat zijn we blij dat we deze wens nog hebben kunnen vervullen. Al met al een dag met een gouden randje.
We willen de medewerkers van de Veluwse wensambulance bedanken voor hun inzet. Wat mooi dat dit bestaat en bijzonder om te zien hoe betrokken de vrijwilligers zijn.
Nogmaals bedankt!”
Call Now Button