Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Strandrit met lifeguard

Strandrit met lifeguard

Een verhaal geschreven door één van onze vrijwilligers:

“Op zaterdag 29 mei hebben we onze wensvrager opgehaald in Nijmegen. Hiervandaan vertrok de rit naar Overveen (Bloemendaal). Daar was een lunch met haar zus, haar neefje, haar nichten en haar vader (die overgekomen was uit Amerika)! Mevrouw was best zenuwachtig voor vertrek, zij had haar vader al twee jaar niet gezien en mevrouw was ook geruime tijd niet meer in de omgeving van Bloemendaal geweest. Met regelmaat vroeg mevrouw dan ook of we al vlakbij zee waren. Toen ik vertelde dat we Haarlem in reden zuchtte mevrouw diep gaf aan het fijn te vinden er bijna te zijn. Eenmaal aangekomen spraken we even met de lifeguard. Zij gaven aan dat het door de noordenwind erg koud zou zijn voor mevrouw om met de strandrolstoel te rijden. Zij boden aan om mevrouw achter in de jeep te leggen en dan met mevrouw over het strand te rijden. Mevrouw heeft eerst heerlijk geluncht met haar familie en vervolgens kwam de lifeguard mevrouw ophalen.
Mevrouw heeft enorm genoten van de rit! Na dit alles gaf mevrouw aan moe maar voldaan te zijn. Mevrouw gaf aan genoten te hebben van deze dag. Na het afscheid van familie zijn we weer huiswaarts gegaan.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button