Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Terug naar Scheveningen

Terug naar Scheveningen

Eén van onze vrijwilligers beschreef een wensdag naar Scheveningen.

“Wij gingen een ‘Scheveninger’ halen die nog een keer naar Scheveningen en het strand wilde. Om 11.00 uur waren wij in Nunspeet en voordat het half twaalf was waren we onderweg. De reis werd niet de reis die we hadden gehoopt, de files begonnen al voor Utrecht. Nadat we waren gestopt voor een ‘rokertje’ zoals meneer het noemde zijn we in de stroom auto’s verder gegaan. Uiteindelijk kwamen we ruim na 14.30 uur aan in de buurt van het Paviljoen De Waterreus. We mochten de ambulance neerzetten op een plek waar je nog geen fiets mag plaatsen. Gelukkig waren er twee verkeersbegeleiders die het goed vonden en onze auto zouden bewaken.”

Met familie op terras

“Op het terras bij de Waterreus zat inmiddels de familie (kleinkinderen en achter kleinkinderen) te wachten op opa. We zaten daar fantastisch en meneer was verguld met alle aandacht, er werd natuurlijk wat gedronken en ook gegeten. Later sloten zijn broer met vrouw en dochter aan en ook daar was meneer zichtbaar blij mee die te zien. We zijn daarna nog middels een verhard pad het strand op gegaan en daar heeft meneer tussen twee “rokertjes” door een tijdje van de zee genoten. Toen was het tijd om te vertrekken, meneer werd moe en dat is meestal wel het signaal voor ons om te gaan. Gelukkig was de thuisreis een stuk minder druk dan de heenreis en waren wij tegen 20.00 uur weer in Nunspeet. We hebben meneer daar netjes naar zijn kamer gebracht en afscheid genomen van een heel tevreden man die kon terug kijken op een prachtige dag.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button