Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Terug naar Scheveningse boulevard

Terug naar Scheveningse boulevard

Onderstaande kregen wij van de schoondochter van de wensvrager en wilden we graag even delen.
“Afgelopen woensdag mochten wij de wens van onze moeder/schoonmoeder in vervulling laten gaan. Ze wilde nog één keer naar Scheveningen naar de boulevard waar ze altijd met haar moeder liep. Ook gingen wij nog langs het huis aan de Anabijnslaan waar ze vanaf haar tiende jaar had gewoond. Wat een fantastische dag hebben we samen mogen beleven ! We boften met het mooie weer en de fijne en lieve vrijwilligers van de wensambulance. Op de terugweg naar huis spraken wij over de mooie, maar ook emotionele dag terwijl mam in de wensambulance heerlijk lag te slapen. Wat fijn dat dit alles mogelijk is gemaakt door de stichting Veluwse Wens Ambulance en hun vrijwilligers!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button