Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Toch erbij op huwelijk zoon

Toch erbij op huwelijk zoon

Samenwerking loont!

“Zoonlief ging onlangs trouwen met een alleraardigst meisje. Uiteraard zouden wij – als ouders van de bruidegom – van de partij zijn! Echter anderhalve week voor de bruiloft brak het noodlot toe. Door een auto-ongeval 30 jaar geleden hield ik daar een ernstige beperking aan over. Ik kon nog 3 tot 5 meter ‘lopen’. Tot die bewuste woensdagmiddag dat ik bij de tweede stap bemerkte dat er uitval was in beide benen. Ik zakte door de benen en viel achterover, plat op mijn rug. Een ambulance moest er aan te pas komen. Röntgenfoto’s wezen uit dat er gelukkig niets gebroken was, maar het onderzoek is nog steeds gaande. Ik moest helaas onze zoon vertellen dat ik niet op de bruiloft kon komen vanwege de situatie omdat ik niet zittend kon worden vervoerd.”

Toch naar bruiloft

“Twee dagen voor de bruiloft werd ik gebeld door mijn bijna-schoondochter, ze klonk blij! Ze vertelde me dat ze vervoer had geregeld! WensenAmbulance Amsterdam had samen met de Veluwse Wens Ambulance overlegd en gingen akkoord met de aanvraag! Tot tranen geroerd was ik dat moment even stil, tranen van blijdschap, ik kon toch aanwezig zijn op de bruiloft van mijn zoon!
We werden die vrijdagochtend opgehaald door een begeleider van WensenAmbulance Amsterdam en een chauffeur van de Veluwse Wens Ambulance. Ze hebben deze wensrit samen verzorgd. Wij kwamen ruimschoots op tijd aan in Nunspeet. Ze namen alle tijd om mij over te hevelen van bed op brancard en de chauffeur hield tijdens de rit ook rekening met mijn rugletsel. Ontzettend blij konden we met eigen ogen het bruidspaar zien arriveren én verwelkomen op het gemeentehuis en de trouwplechtigheid bijwonen. Men kan begrijpen dat dit alleen mogelijk was door de geweldige samenwerking tussen de organisaties van de Veluwse Wens Ambulance en WensenAmbulance Amsterdam! Ik wil niet alleen mijn schoondochter hartelijk bedanken voor haar interventie, maar ook de vrijwilligers die ons vervoerden! Ontzettend bedankt! U heeft ervoor gezorgd dat dit een bijzonder feestelijke dag werd! Ook alle dank namens mijn zoon en zijn vrouw! Geweldig!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button