Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Toer de Dellen levert duizelingwekkend bedrag op

Toer de Dellen levert duizelingwekkend bedrag op

Onder prachtige weersomstandigheden deden op zaterdag 22 juni een kleine 900 deelnemers mee aan Toer de Dellen, waarvan de opbrengst nu al voor het tweede jaar op rij voor onze stichting is.
Gehuld in het prachtige rode shirt van hoofdsponsor HulstFlier Installateurs volbrachten de deelnemers lopend, op de fiets of op skeelers het parcours van 30 kilometer rond en door natuurgebied De Dellen. Aan het eind van de dag werd de opbrengst bekendgemaakt. Het gezellige evenement, waarin saamhorigheid voelbaar is, leverde WensAmbulance Gelderland het geweldige bedrag op van 65.000 euro.
Nogmaals onze dank aan de organisatie, alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers!

 


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button