085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Toeren door haven Rotterdam

Toeren door haven Rotterdam

“Dinsdag 6 september ging de wens van onze vader in vervulling om nog één keer de haven van Rotterdam te mogen bezoeken. Samen met zijn drie kinderen en kleindochter (als fotograaf) heeft hij een hele mooie dag gehad. Als familie hebben we een mooie herinnering aan deze dag. Rond 10:30 uur werd hij opgehaald met de wensambulance, met zoals hij het zelf verwoord, “Top vrijwilligers, een grote pluim voor jullie zorg”. Op de brancard de ambulance in en hop, zo reden we met elkaar naar Rotterdam. Daar aangekomen werd onze vader en wij hartelijk welkom geheten door de medewerkers van FutureLand Maasvlakte 2. Waar hij eerst kon genieten van wat drinken en een mooi uitzicht op Maasvlakte 2. Na een rondleiding door het informatiecentrum en een heerlijke lunch gingen we met z’n allen op de rondvaartboot. Daar had hij het mooiste plekje toebedeeld gekregen in de punt van de boot, met rondom ramen, zodat hij alles goed kon zien. Onze vader vond het allemaal heel interessant en kon alles heel goed volgen. Wat is het allemaal groot geworden zei hij. Toen hij namelijk acht jaar oud was, is hij in de haven van Rotterdam geweest, begin jaren 50. Dus je kunt wel nagaan wat een wereld van verschil met toen en nu. Hij was onder de indruk van alles.
Maar ook van de zorg van Futureland en de vrijwilligers van de wensambulance. Hij wil iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor het feit dat hij dit nog heeft mee mogen maken.
Op de terug weg heeft hij heerlijk liggen slapen, zo moe was hij van alles. En thuis gekomen zo van de brancard weer naar z’n bed. Waar hij kon terug blikken op een hele mooie en leerzame dag.
Hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen en grote dank voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen om dit mogelijk te maken.”
Call Now Button