Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Topdag met gezin bij elkaar

Topdag met gezin bij elkaar

“Woensdag 7 september mochten mijn zoon en ik gebruik maken van de Veluwse Wens Ambulance.
Mijn zoon lag in een hospice en hij wilde zo graag nog eens een dagje naar huis. Tot onze verbazing en blijdschap kon dat ook al gelijk de volgende dag! Hij werd ‘s morgens bij het hospice opgehaald en na alle voorbereidingen waren we om en nabij half twaalf thuis. Met ons gezin mochten we nog een aantal uren bij elkaar zijn. Ook wilde hij nog een keer naar de kerk en het orgel horen spelen. Ook dat was van tevoren geregeld en zo gingen wij om vier uur naar de kerk waar hij het orgel in alle toonaarden en geluidsniveaus kon horen.
Terug in het hospice noemde hij het een TOPDAG! Dat was echt te danken aan de vrijwiligers van de Veluwse Wens Ambulance!
Op papier kun je niet beschrijven hoe dankbaar je bent dat dit nog voor mijn zoon geregeld kon worden. Jullie zijn super kanjers! Dankjewel!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button