Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Uitzicht op het Drontermeer

Uitzicht op het Drontermeer

Onze vrijwilliger beschrijft een wens die zij mee maakte:

“Wat een mooie wens hebben wij weer mogen vervullen. Een mevrouw uit Dronten wilde nog heel graag met haar man, kinderen en kleinkinderen samen lunchen. Wij haalden haar thuis op waar een van haar dochters en man samen met ons eerst een kopje koffie dronken. Zo konden we meteen kennis met elkaar maken. Al snel werd duidelijk dat mevrouw heel erg ziek is. Op de vraag of ze zin in de dag had kregen we een heel duidelijk ‘ja echt wel!’. Eenmaal op de brancard voelde ze de hele fijne matras die we op de brancard hebben liggen. “Zo fijn”zegt ze. Dan gaan we op weg naar At Sea in Dronten. Wat een mooie locatie. Bij aankomst stond de rest van de familie al buiten op ons te wachten. Een mooie plek in de serre was gereserveerd voor de familie.
Op de brancard liggend kon mevrouw mooi uitkijken op het Drontermeer. Er was veel scheepvaartverkeer, wat het heel mooi maakte. Samen hebben we met de familie van een heerlijke lunch genoten. Voor de jongste dochter was er nog een kleine babyshower, zij is nu 30 weken zwanger. Dat het een dag met een lach en traan was heeft geen uitleg nodig. Veel emoties waren er en mochten er zijn. Veel foto’s zijn er gemaakt als herinnering aan deze mooie en waardevolle dag. Moe maar met een heel goed gevoel hebben wij afscheid van elkaar genomen toen mevrouw weer lekker in haar eigen bed lag.”
 


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button