Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Vanaf het water genieten

Vanaf het water genieten

We mochten samen met Stichting Vaarwens weer een bijzondere wens in vervulling laten gaan.

“De wensvrager heeft jaren op een schip gewoond en had als wens om nog een keer te varen. Na een zeer hartelijk welkom van de schipper en de bootsvrouw zetten we koers richting Zaandam. Onderweg was er een diversiteit aan boten te zien die de wensvrager allemaal wist te benoemen. Ook het passeren van de sluis en het wachten bij de brug, omdat er een trein aan kwam was voor de wensvrager indrukwekkend.
Bij molen Het Jonge Schaap werd er aangelegd voor een goed verzorgde lunch aan boord. Op de terugweg opperde de schipper om nog een stukje richting de Noordzee te varen maar dit was helaas voor de wensvrager te vermoeiend. Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat, heeft de wensvrager een onvergetelijke dag gehad!”
Hartelijk dank aan Stichting Vaarwens voor deze mooie samenwerking!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button