Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Veluwe Volkswagen Verhuur opent nieuwe showroom met collectebus

Veluwe Volkswagen Verhuur opent nieuwe showroom met collectebus

Op 24 april kreeg onze penningmeester een cheque ter waarde van €2.000,- overhandigd van het bedrijf Veluwe Volkswagen Verhuur. De eigenaren openden op 23 maart een nieuwe showroom / werkplaats aan de Zuiderzeestraatweg te Oldebroek. Alle genodigden die bij de opening aanwezig waren, werden gevraagd een donatie te doen voor de Veluwse Wens Ambulance. In hun showroom staan een zestal fraaie vintage Volkswagenbusjes type T1 en T2 die gehuurd kunnen worden. Ook kever cabrio’s en twee Porsche cabrio’s zijn beschikbaar voor de verhuur.

 


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button