Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Voorbeeld van samenwerking

Voorbeeld van samenwerking

Op zondag 28 februari hebben wij samen met Wensambulance Utrecht een wens mogen vervullen.

De wens kwam ”met spoed” binnen bij Wensambulance Utrecht. Die zondag konden de begeleiders daar zich niet vrij maken om de wens te rijden. Na contact met ons was er snel een begeleider geregeld. Wat mooi om als Samenwerkende Wensambulances de wens zo toch mogelijk te maken! De vrijwilligster die mee was vanuit onze stichting vertelt:
”Meneer wilde heel graag nog naar de zee in Scheveningen en de pier nog eens zien. We haalden meneer op in Baarn. Samen met zijn vrouw en dochter hebben we een voorspoedige rit gehad. Eenmaal op de boulevard stonden zijn zoon met diens vrouw en kinderen op meneer te wachten als verrassing. Nou, die verrassing was echt geslaagd.”
“Meneer en zijn vrouw waren echt blij ze te zien. Met medewerking van de uitbaters van de pier mochten wij de pier op. Deze was verder voor publiek gesloten. Helemaal op het eind van de pier genoot meneer met het gezicht op de zee, de zon vol op zijn gezicht. De dochter had een goed verzorgde picknickmand meegenomen. Samen hebben we hier van genoten onder toeziend oog van de zon. Na nog wat foto’s gemaakt te hebben werd het tijd om de terugreis weer te aanvaarden. Waardevolle herinneringen zijn gemaakt van een samenzijn aan zee en een een wens waarvan men dacht dat het niet meer mogelijk zou zijn. Een mooie wens met veel emoties. Wat mooi dat we dit samen hebben mogen doen!”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button