Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Vrijwilliger Hans haalt 3.000 euro op!

Vrijwilliger Hans haalt 3.000 euro op!

Een vrijwilliger heeft maar liefst €3.000 voor ons ingezameld!!
Hans: “Ik werk 3 dagen per week bij het Helen Dowling Instituut. Het Helen Dowling Instituut helpt mensen met oncologische psychologische therapie. Wij zelf zijn, net als de Veluwse Wens Ambulance, een goed doel en voor een deel afhankelijk van donaties en giften. Er worden door ons een aantal evenementen georganiseerd om fondsen binnen te halen die ons in staat stellen door te gaan met ons werk.
Op één van die evenementen kreeg ik de gelegenheid om iets te vertellen over het goede werk van de Veluwse Wens Ambulance. Ik ben daarna als het ware met de pet rondgegaan en heb een bedrag van € 3.000 opgehaald, die wij graag doneren!”
Bedankt, Hans!!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button