Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

VWA op 112 on Wheels

VWA op 112 on Wheels

De Veluwse Wens Ambulance op manifestatie 112 on wheels!
Op zondag 29 mei organiseerde Wensambulance Limburg voor de vijfde keer het internationale evenement 112 on Wheels. Op deze dag presenteerden talloze onderdelen van hulpverlening in de breedste zin van het woord zich aan het massaal toegestroomde publiek. Op uitnodiging van onze vrienden van de Wensambulance Limburg waren wij er uiteraard ook bij!
Op het voormalig Floriadeterrein in Venlo stonden honderden voertuigen opgesteld, waaronder brandweervoertuigen in alle soorten en maten, vele ambulances, diverse politievoertuigen en politie afdelingen, een politiehelikopter, politiedrones, reddingsbrigade, douane, vracht- en takelwagens, bergers, voorrangsvoertuigen, wegenwacht, incidentmanagementvoertuigen, Rijkswaterstaat etc. Er was ook een grote inbreng van korpsen uit België en Duitsland.
Er waren diverse demonstraties die veel bekijks trokken, vooral ook door de inzet van de politiehelikopter.
We hebben veel (soms emotionele) verhalen gehoord van bezoekers die ervaring hadden opgedaan met de wensambulance en steeds hun grote waardering uitspaken voor onze stichting.
Op zo’n moment weet je weer waarvoor je het doet!


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button