Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Wens komt uit … één minuut gratis winkelen

Wens komt uit … één minuut gratis winkelen

Onderstaande ontvingen we van de zus van de wensvraagster en willen we graag met jullie delen.
Een unieke wens met intense momenten, vol met allerlei emoties en een groot gevoel van dankbaarheid!
“Zondag 7 april 2024 was het zover. De laatste wens van Lisette is in vervulling gebracht. Zij had de wens om één minuut gratis te winkelen bij de Jumbo in haar woonplaats Breukelen, samen met haar twee zonen. Haar wens is gehoord door de thuiszorgmedewerkers van Careyn. Zij zochten contact met de Jumbo en met de Veluwse Wens Ambulance. Zowel de Jumbo Breukelen als ook de Veluwse Wens Ambulance reageerde heel erg enthousiast en gaven aan alles in het werk te stellen om deze wens in vervulling te laten gaan. Zo werd de wens een gebeurtenis om naar uit te kijken.
Een bijzondere wens! Zowel de Jumbo als ook de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance hadden zo’n wens nog niet eerder in vervulling gebracht.
Aan het begin van de middag werd Lisette thuis opgehaald door de enorm vriendelijke vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance. De rit naar de Jumbo kon beginnen. Een warm en feestelijk welkom door de manager en de medewerkers van de Jumbo. Lisette en haar zonen hadden familie en vrienden uitgenodigd om ook aanwezig te zijn. Ook thuiszorgmedewerkers van Careyn waren nieuwsgierig en waren aanwezig. De Jumbo was gewoon open voor winkelend publiek, maar voor Lisette, die werd gereden op de brancard, werd ruimte gemaakt door iedereen. En één minuut gratis winkelen werden wel drie minuten. Zo bijzonder om dat mee te maken! Lisette genoot volop!
Eerst bescheiden en een beetje onwennig werden er allerlei lekkernijen in de winkelwagen gestopt. Daarna hadden Lisette en haar jongens de smaak te pakken en gingen ze los!
Met een lach op het gezicht werden alle lekkernijen op de loopband bij de kassa gelegd en konden de spullen vervolgens mee naar huis genomen worden.
De manager van de Jumbo overhandigde nog een mooie bos bloemen aan Lisette ter afsluiting.
Daarna is er bij Lisette thuis, onder het genot van koffie met gebak, nagepraat over deze speciale middag. Lisette beschrijft deze middag als hilarisch! Dit had zij niet willen missen.
Haar dankbaarheid aan iedereen die deze wens mogelijk gemaakt heeft is enorm groot. Deze dag is een ontzettend mooie herinnering en we zullen er nog lang over blijven praten.
Bedankt thuiszorg Careyn
Bedankt Veluwse Wens Ambulance
Bedankt Jumbo Breukelen”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button