085 - 080 6635 info@veluwsewensambulance.nl

Wensrit naar de bruiloft van beste vriend

Wensrit naar de bruiloft van beste vriend

“Onze wensvrager wilde graag naar de bruiloft van zijn beste vriend in Noordwijk aan het strand. Door een bedrijfsongeval heeft onze wensvrager hersenletsel opgelopen wat betekend dat hij bijna niets meer kan. Alleen zijn rechterhand kon hij nog minimaal gebruiken.
Bij aankomst lag hij keurig klaar in zijn mooiste pak met een grote lach op zijn gezicht. Zijn vriendin had hem zo netjes gemaakt voor de tocht naar Noordwijk. Samen met zijn vriendin in de wensambulance naar de bruiloft, hoe fijn was dat! Zijn broer reed achter ons aan met een busje waarin de tillift en zijn speciale rolstoel werden meegenomen.
Eenmaal in Noordwijk aangekomen was het even zoeken waar we moesten zijn maar bij aankomst stonden zijn vrienden al te wachten op hen.
Met een glunderend gezicht werd hij, met de meegenomen tillift, in zijn rolstoel gezet en zo naar binnen gereden. Het was prachtig om te zien met hoeveel zorg en liefde zijn vriendin hem hiermee hielp. Via de sonde kreeg onze wensvrager zelfs een biertje waar hij nog harder van ging glunderen. Even later zat hij aan het strand waar zijn vriendin hem de schoenen en sokken uit had gedaan en zijn voeten heen en weer bewoog in het zand. Zo’n jong stel zo samen te zien was prachtig. Na twee uurtjes hebben we een zeer emotionele en vermoeide wensvrager terug gebracht naar zijn verzorgingshuis. Hij was ons erg dankbaar wat hij ons via een zijn vriendin en met behulp van een letterbord duidelijk kon maken.”
Call Now Button