Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Wind en zeelucht voor onze wensvrager

Wind en zeelucht voor onze wensvrager

Wind en zeelucht!
Onderstaande ontvingen we na afloop deze wens en willen we graag met jullie delen.
“Vrijdag 1 mrt jl. stond de Wensambulance voor de hospice in Wageningen. Vrijwilligers van de wensambulance hebben Wytske opgehaald voor ( haar wens) een dagje uit naar Schoorl. Hier heeft zij vroeger gewoond en er liggen dan ook veel goede herinneringen.
Er was een lunch geregeld in restaurant Zilte zoen aan de voet van het Klimduin. Daar waren drie nichten en een oude schoolvriendin uit Schoorl naartoe gekomen om haar te verrassen.
Na de lunch even langs het ouderlijk huis gereden en daarna bij Camperduin het strand op met de brancard en genoten van de wind en zeelucht.
Op de terugweg naar Wageningen nog even naar haar huis in Zetten gereden en zo afscheid genomen van haar geliefde plek. Voor de wensvrager was dit een fantastische dag en ze heeft van elke minuut van de dag intens genoten. Haar dank voor de Wensambulance is onvoorstelbaar groot. “


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button