Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Zingen tussen de dolfijnen

Zingen tussen de dolfijnen

Onderstaande tekst kregen wij van familie van de wensvrager!
“Onze vader is na een heftig ongeluk opnieuw met hersenletsel opgenomen geweest in het ziekenhuis. Inmiddels is hij in een verpleeghuis opgenomen en is de toekomst nog onzeker.
Wij als dochters hebben hem verrast door jullie als wensambulance in te schakelen en hem zo toch nog naar een prachtig concert mee te kunnen nemen. Hij heeft jaren zelf gezongen en keek altijd erg uit naar een concert.
Deze avond met prachtige koren en dat in combinatie met dolfijnen was een geweldige avond voor onze vader. Hij was tot in tranen geroerd. Wij (en hij) zijn jullie heel dankbaar dat jullie dit mogelijk maken door het werk wat jullie doen.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button