Veluwse Wens Ambulance heet voortaan WensAmbulance Gelderland
085 - 080 6635 info@wensambulancegelderland.nl

Zonnig weerzien met basketbalvriendinnen

Zonnig weerzien met basketbalvriendinnen

“Wij haalden mevrouw op in het hospice in Nijmegen. Mevrouw liep 6 weken geleden nog hard en er was niets aan de hand vertelde ze. “Hoe kan dit nu toch?” vroeg ze zich hardop af. Zo ziek in zo een korte tijd. Dit kun je niet bevatten en ze was er dan ook heel emotioneel onder. Mevrouw had in het verleden veel gebasketbald en elk jaar ontmoette het team elkaar nog in strandtent 6 in Zandvoort. Haar wens was dan ook om nog eenmaal daar naartoe te gaan en daar afscheid te nemen van deze groep vriendinnen.”
“De strandtenthouder had een compleet privéhoekje gerealiseerd voor het gezelschap. Toen wij aankwamen was de groep vriendinnen en een aantal familieleden van mevrouw al aanwezig om haar een warm welkom te heten. Wat heel fijn was, was dat ook de zon zich van zijn beste kant toonde, zodat het hele gezelschap lekker buiten heeft kunnen zitten. Mevrouw genoot volop en heeft alle tijd gekregen om persoonlijk een op een afscheid te nemen van iedereen. Wat een mooie maar emotionele middag is voor haar geworden. Na een paar uur was mevrouw erg vermoeid en zijn we terug gereden naar het hospice. Wij wensen mevrouw alle sterkte en een zo goed mogelijke tijd en nemen afscheid van haar.”


Alleen onze naam is veranderd!

U zocht misschien naar de Veluwse Wens Ambulance en ziet nu plotseling WensAmbulance Gelderland staan. Toch bent u nog steeds aan het goede adres!

Na tien jaar en bijna 1200 wensritten gaan we onze naam veranderen, omdat we niet alleen op de Veluwe wensvragers ophalen maar dat in heel Gelderland en omstreken doen.

Alleen onze naam verandert, ons doel niet. Onze 150 vakkundige vrijwilligers vervullen met liefde de wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben.

Sluit dit scherm maar snel en kijk wat we voor u of uw naasten kunnen betekenen.

Dit zal sluiten in 20 seconden

Call Now Button